Timpul unei regăsiri de sine

timp

“Este în regulă să sărbătorim succesul, dar este mai important să învățăm lecțiile eșecurilor” – Bill Gates

Timpul nu iartă pe nimeni, dar e bine ca unele lucruri să se întâmple mai devreme decât mai târziu. E bine să cunoști unii oameni cu adevărați, nu neapărat să-i înțelegi, dar să-i ierți. Cred că doar oamenii buni merită atenția noastră.Cu siguranță acum o fac pe filosoafa, dar, ei bine în viață întâlnim și oameni răi.

La urma urmei am o viață și am dreptul să o trăiesc așa cum vreau și cu cine vreau. Vreau să am doar prieteni buni, care să mă motiveze să fac lucruri frumoase și eu de asemenea să-i inspir.

Acum, vreau să am timp pentru mine, pentru a înțelege ce vreau, pentru a găsi acel ceva care mă va inspira și îmi va da curaj și motivație să mă bucur din plin de viață. Totuși, o singură viață am și vreau să o trăiesc frumos și fără regrete.

Timpul și modul în care îl folosim  hotărăște cum va fi viața noastră. Riscând să fiu patetică chiar cred că când avem posibilitatea trebuie să-l petrecem cu oamenii dragi, oamenii adevărați de lângă noi pentru a ne încărca bateriile și a fi mai optimiști, mai pozitivi. Uneori doar trebuie să acceptăm unele lucruri și întâmplări, uneori trebuie să cedăm, esențial să înțelegem ce să facem  și să fim de acord cu această decizie.

Eu le mulțumesc oamenilor care îmi sunt aproape și au apărut în momentul potrivit, atunci când aveam nevoie de suport, și ei au fost acolo cu un cuvânt bun.

Timpul acesta care pe cât de frumos și necesar, mai este și blestemat, căci o perioadă mergem  înaintea lui, apoi ținem pasul cu el, și după alergăm după el. Cred că trebuie să ne trăim  momentul.

Eu mi-am pierdut un vis, un vis pe care l-am conceput, dar la care pe moment sunt nevoită să renunț. Acum caut altul, vreau unul care să mă entuziasmeze, să-mi trezească pofta de viață. Dacă aveți vreo ideii, o voi asculta cu plăcere.

Acum mă bucur de oamenii mei, oamenii care sunt buni la suflet, grijulii și care mă iubesc așa cum sunt eu, cu stări mai bune,  cu lipsă de inspirație și cu moralul la pământ sau extrem de extaziată și cu capul în nori. Oamenii care se bucură sincer pentru reușitele mele și care știu că un zâmbet și o încurajare pot ajuta un omuleț să se țină cel puțin pe linia de plutire.

După cum ați înțeles și voi, m-am rătăcit, busola mea nu mai știe unde este nordul, dar eu îl caut, și îl voi găsi, sper că cât mai curând.

Vouă inspirație și prieteni buni!

Cu drag, Cristina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s